2012 m. gruodis 19 d., trečiadienis

Miltiniai ežiukai

Receptėlis labai paprastas ir greitas. Puikiai tinka lengvai vakarienei...



Reikės:

  • 2 stiklinių persijotų miltų;
  • Šlakelio vandens;
  • Žiupsnelio druskos.

Gaminame:

Į miltus sumaišytus su druska pilame šiek tiek vandens, maišome, toliau minkome. Užminkome ganėtinai kietą tešlą.
 Tuomet imame gabalėlį, darome piršto storumo juostelę, kurią supjaustome 2cm ilgio juostelėmis, braukiame per bulvinės tarkos ''blogąją'' pusę.



 
 Paruoštus ežiukus verdame pasūdytame vandenyje maždaug 10min. Siūlau valgyti su tirpintu sviestu ir giretine. Skanaus!

5 komentarai:

  1. Primena man vaikyste :) Mociutes firminis patiekalas budavo :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku su Medėja, VAIKYSTĖ:) vis dažniau užsinėri tokio paprasto patiekaliuko:))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atrodo, lyg ant parketo viskas butu sudeta. O man niekas tokiu nedarydavo... Biski gaila.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai ne ant parketo :) cia mano naturalaus medzio stalvirsis..

      Panaikinti
  4. As tai dar varskytes dedu:)

    AtsakytiPanaikinti